Известие

Collapse
No announcement yet.

Коя форма на джанти най-отива на 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Коя форма на джанти най-отива на 145

Абе гледам джанти с какви ли не форми ама се незнам дали ще и отиват, но засега съм се спрял на 15" (мисля че е по-добре от 14")с пет лъча ама все пак искам вашите мнения иначе гуми вече съм си избрал TOYO с V-образен грайфер.
    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

малко фотошоп! ще ти кача още снимки ама фрии сървъра ми създава проблеми че според мен ,нагледно пo-лесно можеш да добиеш представа коя форма на джанти отива повече

Comment

Comment

Благодаря за снимките. Според мен правилно съм се насочил щото като гледам първата Алфа направо шее... гръмне. Надявам се бързо да продам старата кола и да инвестирам 1200 лв. в гуми и джанти за моято нова любов.

Comment

Comment

ako имаш снимки на джантите които ти харесват постни ги тук и ще ги сложа на алфата за да видиш как ще стоят

Comment

http://www.bsa.com.my/wheels/pic/wheels/181.jpg
              пробваите с тези.На моята стоят перфектно!

Comment

Петолъчка
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Хей Бобо твоята Алфа с 15' ли е или по-големи джанти и също ме интересува от ли си го взел и колко струва тоя Silencer Remus и евентуално от каде може да се намерят подобни. Иначе вчера пак гледах джанти обаче нямаше петолъчки с 4 болта. Гледах и в Маргел и в Дървеница на завоя за Младост ама нема обаче казаха че чакат нови пък и таман да свърши зимата.

Comment

Първоначално публикувано от moni_bul
                    Хей Бобо твоята Алфа с 15' ли е или по-големи джанти и също ме интересува от ли си го взел и колко струва тоя Silencer Remus и евентуално от каде може да се намерят подобни. Иначе вчера пак гледах джанти обаче нямаше петолъчки с 4 болта. Гледах и в Маргел и в Дървеница на завоя за Младост ама нема обаче казаха че чакат нови пък и таман да свърши зимата.
                    Мойта е с 15", това не е само силенсер това е цяло гърне на ремус от АМГ е и е преработеноза мойта
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Добре де ама за цифри не говориш, какво мисилиш за накрайниците? Каде има магазин и кви пари са? Тук ли са правени всички тунинги на твоята.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                        това не е само силенсер това е цяло гърне на ремус от АМГ е и е преработеноза мойта
                        Дай да и чуем звука поне...така и така дори не съм я виждал
                        p.s sorry за off-топика
                        '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Пробвай с тези
                          sigpic
                          Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp

Comment

Стефи ще пробваш ли с джантите които Митко е показал защото в магазина в Дървеница бяха единствените BSA които щели да паснат от раз даже май били точно за Алфа. За всички останали трябвало джантата да е с големи дупки за да сложат от тия болтовете с изместен център.

Comment

BSA 181 стават за Алфата .Аз ги купих от Дървеница на завоя.Имаше още няколко модела но по-грозни.Тези стават ,но с втулка за главината.Търсих без втулка но няма....Между другото съм гледал такива джанти на Форд Ескорт и Ауди B4

Comment

Working...
                              X