If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе гледам джанти с какви ли не форми ама се незнам дали ще и отиват, но засега съм се спрял на 15" (мисля че е по-добре от 14")с пет лъча ама все пак искам вашите мнения иначе гуми вече съм си избрал TOYO с V-образен грайфер.
малко фотошоп! ще ти кача още снимки ама фрии сървъра ми създава проблеми че според мен ,нагледно пo-лесно можеш да добиеш представа коя форма на джанти отива повече
Благодаря за снимките. Според мен правилно съм се насочил щото като гледам първата Алфа направо шее... гръмне. Надявам се бързо да продам старата кола и да инвестирам 1200 лв. в гуми и джанти за моято нова любов.
Хей Бобо твоята Алфа с 15' ли е или по-големи джанти и също ме интересува от ли си го взел и колко струва тоя Silencer Remus и евентуално от каде може да се намерят подобни. Иначе вчера пак гледах джанти обаче нямаше петолъчки с 4 болта. Гледах и в Маргел и в Дървеница на завоя за Младост ама нема обаче казаха че чакат нови пък и таман да свърши зимата.
Хей Бобо твоята Алфа с 15' ли е или по-големи джанти и също ме интересува от ли си го взел и колко струва тоя Silencer Remus и евентуално от каде може да се намерят подобни. Иначе вчера пак гледах джанти обаче нямаше петолъчки с 4 болта. Гледах и в Маргел и в Дървеница на завоя за Младост ама нема обаче казаха че чакат нови пък и таман да свърши зимата.
Мойта е с 15", това не е само силенсер това е цяло гърне на ремус от АМГ е и е преработеноза мойта
Стефи ще пробваш ли с джантите които Митко е показал защото в магазина в Дървеница бяха единствените BSA които щели да паснат от раз даже май били точно за Алфа. За всички останали трябвало джантата да е с големи дупки за да сложат от тия болтовете с изместен център.
BSA 181 стават за Алфата .Аз ги купих от Дървеница на завоя.Имаше още няколко модела но по-грозни.Тези стават ,но с втулка за главината.Търсих без втулка но няма....Между другото съм гледал такива джанти на Форд Ескорт и Ауди B4
Comment